Meet Kim Das

Als klein meisje vond ik het al geweldig om met vriendinnetjes te verkleden en fotoshoots te doen. Inmiddels zijn deze kleine onschuldige shoots uitgegroeid naar mijn eigen onderneming: By-KimDas.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding vormgeving product presentatie gevolgt op het SintLucas. Hier leerde ik alles over interieurstyling, etaleren en VM, maar ook fotografiestyling. Daardoor begon het creëren van mooie plaatjes weer te kriebelen. Tijdens mijn eerste stage heb ik veel ervaring opgedaan op de fotografie en styling afdeling van My Jewellery. Mijn taak was het stylen van de fotoshoots en het fotograferen van de details. Het werd mij gedurende deze stage al snel duidelijk dat ik in deze branche verder wil.

Mijn afstudeerstage heb ik vervolgens bij Jessica Photography gedaan. Jessica is een getalenteerde fine art fotografe die al meerdere awards heeft gewonnen. Zij heeft mij alles geleerd over belichting, poseren, editten en ondernemen. Maar boven alles heeft ze mij laten zien hoe mooi bruidsfotografie is! Het vast leggen van de liefde tussen twee mensen op de mooiste dag van hun leven. Ik vind het geweldig om het bruidspaar een tastbare herinnering te kunnen geven van dit waardevolle moment.

Ik geniet van het vastleggen van de liefde tussen twee mensen of de liefde van een familie. Ook heb ik een grote liefde voor fashion. Dankzij mijn styling opleiding ben ik ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan creëren in mijn werk.

Instagram vind ik ontzettend interessant. Ik vind het mooi hoe je door de combinatie van een goede foto, de perfecte styling en een sterke online marketing zo veel kunt bereiken op dit platform. Om het pakket compleet te maken heb ik een professionele cursus gevolgd op het gebied van Instagram marketing en ben ik een HBO online marketing studie gedaan. Ik help ondernemers met hun online marketing, waarbij ik zelf de content kan creëren.

Specialties

Photography

Ik ben een ervaren fotografe die jou op een ontspannen manier en met een echte lach op de foto kan laten stralen. 

Online marketing

Meer klanten door de juiste foto's. Met mijn online marketing kennis weet ik hoe we jouw klanten moeten aanspreken.

Styling

Naast mijn fotografie ervaring ben ik ook een ervaren stylist. Ideaal tijdens een fotoshoot. Jouw haren, make-up en kleding zullen altijd goed zitten!

Kortom, ben jij opzoek naar een fotograaf die jullie mooiste momenten kan vastleggen? Zoek jij een fashion fotograaf die ook ervaring heeft met styling? Of wil je graag hulp bij het opzetten van een professioneel online marketingplan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik wil je heel graag helpen!